Kurser & Workshops

Här är en sammanfattning av de kurser och workshops vi erbjuder. Samtliga ämnesområden erbjuds både i form av kurser och i form av workshops där deltagarna aktivt deltar i arbetet.

Samtliga kurser och workshops specialanpassas i samarbete med uppdragsgivaren för att säkra att de specifika mål som efterfrågas uppnås. Workshops är oftast att föredra då engagemanget från deltagarna blir högre men vid tidsbrist är kurser ett bra alternativ.

Mest efterfrågade

Här följer de tre mest efterfrågade kurser och workshops i alla kategorier.

Strategisk Planering

Strategisk planering är den mest eftersökta workshopen vi erbjuder i alla kategorier. Innehållet är högst flexibelt och kan innefatta allt från en halvdags kurs till en fullständig workshop med flera träffar som sträcker sig över 1-3 månader där resultatet är en omfattande strategisk plan. Klicka för mer information

Engagera och mobilisera medarbetare

Näst efter Strategisk planering är Engagera och Mobilisera medarbetare den mest eftersökta workshopen. Innehållet är högst flexibelt och kan innefatta allt från en halvdags kurs till en eller flera workshops med uppföljning av resultatet. Endast 12% av medarbetarna i Sverige är engagerade i jobbet enligt officiell statistik - hur mycket betyder det för dig om dina medarbetare blir mer engagerade?

Öka ditt inflytande

På tredje plats och mycket populär hamnar "Öka ditt inflytande" som även den är mycket flexibel och kan levereras i form av kurs och workshop. Den består av två delar som innefattar hur du ökar ditt inflytande generellt och hur du kan få din vilja igenom när du vill lansera en kampanj eller liknande.

Förbered ditt företag för försäljning

En ny bubblare som nyligen blivit väldigt efterfrågad är att förbereda sitt företag för försäljning eller överlämning till nästa generation. Mer än 100 000 företagsägare har redan nått eller är på väg att nå pensionsåldern och det märks i efterfrågan av denna kurs/workshop.

Andra starkt efterfrågade ämnesområden

Nedanstående ämnesområden är inte lika efterfrågade som de som nämnts ovan men även dessa är ständigt återkommande och mycket populära.

 • Time management

  Enkelt och praktiskt sätt att förbättra dina time management färdigheter

 • Styrelseutveckling

  Utveckla och förbättra styrelsearbetet

 • Team utveckling

  Förbättra teamkänslan och öka produktiviteten hos ditt team.

 • Förändringsledning

  Hur du leder din organisation genom stora och små förändringar på ett snabbt och smidigt sätt.

 • Scenarioplanering

  Hjälper dig att utvärdera olika scenarios över framtiden. Ett utmärkt komplement till strategisk planering

 • Service excellence

  Skapa ett medarbetarengagemang som ökar kundlojalitet, ökar försäljning och sänker kostnader.

Min uppdragsbeskrivning är enkel. Jag hjälper redan framgångsrika ledare ta nästa steg i karriären genom att utveckla sig själva, dess personal och sin organisation på ett positivt och hållbart sätt.

Drivkraften är inte att bli berömd, prisad eller för att få lovord, drivkraften är min passion att hjälpa dig och andra ledare att uppnå sin fulla potential.

Kanske du är min nästa framgångsrika klient som jag hjälper att ta nästa stora steg i karriären?

FÖRETAG: Expertum Consulting AB

ADRESS: Untragatan 10, 802 61 Gävle

TELEFON: +46 8 528 003 01

PHONE: +1 301 637 7909 (International calls)

MOMS# (VAT): SE 556971465101

ORGANISATIONSNUMMER: 556971-4651